MTB-LAVA Nieuwtjes
Vervolg op Natuurgebieden..
Op onze natuur en omgeving willen wij zuinig zijn. Daarom verzoeken wij, en dat is ook de instructie die wij onze gasten meegeven alvorens wij de tocht begeleiden, om niet van de geëigende paden af te wijken, het wild niet te verstoren en vooral geen afval achter te laten.

Samen met diverse natuurorganisaties werken wij samen om zo een duurzame leefomgeving te waarborgen.

Respect voor flora en fauna geeft niet alleen voor u maar ook voor de gasten die na u komen een ongekend mooi mountainbike plezier.

Rust of stilte bieden u ook adembenemende momenten op. Zo zijn vroeg in de ochtend of wat later in de middag reëen, herten, fazanten, wilde zwijnen of ander wild te aanschouwen of die uw pad kruisen. In Italië zijn we zelfs reuze marmotten, steenbokken en stekelvarkens tegen het lijf gelopen. 

Binnen de vele nationaal parken die onze regio rijk is zijn uitdagende routes uitgeschilderd die gescheiden zijn van de overige natuurgenieters.Vervolg op Tracks...
In de loop der jaren hebben wij de volledige omgeving van het Heulland tot in een straal van 250km uitgekamt. Dit heeft geleid tot tal van fantastische mountainbike tracks die wij middels GPS hebben vastgelegd.

Een tijd lang hebben we deze tracks ter beschikking gesteld en omschreven op onze website.  Echter om aansprakelijkheid te voorkomen delen we deze tracks alleen maar nog met onze gasten.

Vanuit het Drielandenpunt zijn de mogelijkheden ongekend als het om mountainbiken gaat. Of het nu verhard is of grind of als het gaat om onverhad of single tracks, er is voor ieder wat wils. Van 10 km tot honderden km's lengte, van 100 tot duizenden hoogtemeters. Wij adviseren u graag.
Vervolg op GPS...
Door de jarenlange ervaringen en de vele km's die we verkend en afgelegd hebben, hebben wij een database gevuld met tal van GPS tracks die men vervolgens individueel of in groepsverband kan afleggen.  Het is zelfs mogelijk deze gps tracks te combineren om zo naar eigen wensen en behoefte wwn mooie mountainbike track samen te stellen.

Wij hebben gps tracks die op verzoek uitgegeven worden van 10km tot wel 3500km in lengte. Meerendeel in de euregionale  omgeving van het Heuvelland, maar ook in de Duitse Eifel, Ardennen, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Italië.

Veel van onze GPS bestanden zijn te vinden op GPSies.com of middels het contactformulier opvraagbaar. De meest populaire routes en de meest gedownloade gps bestanden zijn o.a. de Vaals-Rurberg-Vaals single track en de Siebentäler track van Cochem an der Mosel.
Contact
Wilt u meer weten? U kunt contact met ons opnemen via dit formulier.
CONTACT GEGEVENS

info@mtb-Lava.nl

Tel : 0031(0)6 523 02 767

Bosstraat 9 
6291 CE  Vaals

Contact middels email heeft de voorkeur.
Verzenden
©2018 - MTB-LAVA.NL MOUNTAINBIKING  NETHERLANDS