track22
2sterren

Slenaken - Val Dieu(B)
Prachtige Heuvellandschapstocht met 1125hm doch een maximale hoogte van 175m. Genieten van het Zuid-Limburgse en Belgische Sint-Martens-Voeren landschap met al z'n aspecten met als hoogtepunt de abdij van Val-Dieu alwaar men kan genieten van lokaal gemaakte kaas en bier.
meer..

track22
2sterren
Vaals - Parijs (F)
Voor de echte Di-Hard, een monstertocht van 487km dwars door Belgie langs Charleroi naar Parijs. Door eindeloze bossen, langs rivieren en kanalen. Door Franse gehuchten waar de tijd al 50 jaar stil staat. Een buitengewone tocht.
meer..
track22
2sterren
Lago Iseo, Iseo stad (I)
De track is maar 35km echter een aanslag op conditie, althans afhankelijk van het seizoen is deze route erg fasinerend. Onderweg de typische Italiaanse sfeer beleven wanneer men vanuit de bergen door de wijnvelden de Italiaanse dorpjes bereikt...
meer..
track22
2sterren
Ravel 38 (B)
210km beginnend in Vaals (NL) of Aken (D) door het land van Hervé, Luik, Namen en Charlerois (B) naar Maubeuge in Frankrijk. Een wel erg gevarieerde track die niet alleen voor mountainbikers is weggelegd..
meer..
track22
2sterren
Beff / Rendeux (B)
60km en 1420 hm in ongerepte Ardennense natuur. Belgische Ardennen puur !. Zware track waarbij conditie vereist is. Een track met veel herrinneringen aan het Ardennen offensief.
meer..
track22
2sterren
Bad Münstereifel (D)
72km met bijna 1600 hm. Een track voor de geoefende biker onder ons met een sterke conditie. Een dagvullend programma in een Duitse omgeving
meer..
track22
2sterren
Monte Di Vercana (I)
De beklimming van de Monte Di Vercana, gelegen ten Noorden van het Comomeer in Italië. Een beklimming die goed te doen is met een normale conditie.
meer..
track22
2sterren
Bijzondere GPS Tracks(EU)
Een pagina met meerdere en wel heel bijzondere routes in binnen en buitenland. Deze pagina is continu in ontwikkeling en het aantal tracks zal nog verder uitgebreid worden.
meer..
track22
2sterren
La Roche de Ardenne (B)
Waaauw, een typische Ardennense mountainbike tocht door een schitterend landschap waar de tijd stil heeft gestaan, waar de mensen nog behulpzaam zijn en waar men als mountainbiker aan zijn trekken komt.
meer..
track22
2sterren
Rondje Maastricht(NL)
Zeer afwisselende toertocht door het hartje van Maastricht naar en door natuurreservaten. Mooie uitzichten over waterwegen rond en nabij Maastricht. Een tocht van 69 km welke zonder ak te veel inspanning is te doen..
meer..
track22
2sterren
Pfalzerwald Trippstad (D)
De ideale tourtocht voor diegene die van puur natuur en heel veel bos houden. Deze tocht telt 68 km over bospaden en single tracks in het grootste aaneengesloten bos van Duitsland. De totale klim bedraagt 1100 hoogtemeters die zeer geleidelijk verlopen en amper te merken zijn.
meer..
track22
2sterren
Garde di Corso, Arsié, Veneto dolomieten (I)
79 km tocht met een totale klim van net iets meer dan 1900 hoogte meters. Schitterende vergezichten, oorlogsmonumenten en gehuchtjes in het prachtige gebied, de uitlopers van de dolomieten. Uitzicht op de Monte Grappa en een leuke opwarmer voor de Klettersteig route op de Monte Grappa. Mooie tocht om het Garde dii Corso meer.
meer..
track22
2sterren
Rondje Duitse Eifel, vanuit Vaals (NL)
Impressie van datgene wat het duitse Eifelgebied zoal aan natuurschoon te bieden heeft. Te zien over een tourrit van 75 km en 850 hoogtemeters. Meerendeel singletrack, stuwmeren, moerasgebied en natuurlijk een stukje "Hohes Venn".
meer..
track22
2sterren
Gemeente Bronckhorst, Achterhoek (NL)
62 km lange tocht zonder heuvels. De route is zo plat als een pannenkoek langs kastelen, Villa's kanalen en vennetjes, door bossen en deels over fietspaden.
meer..
track22
2sterren
Ghirla, Lombardy (Italy)
35 km lange tocht met verassende vergezichten, bunkers, oorlogsmonumentenen tot slot de watervallen van Ferrara di Varese. Totale duur ongeveer 3,5 uur
met 1053 hoogtemeters. meer..
track22
2sterren
Rondje Zuid-West Limburg (NL)
In 45 km een impressie krijgen van de vele variaties die het Zuid-Limburgse Landschap te bieden heeft? Download dan nu deze track en geniet in een toerrit van ongeveer 2,5 uur
meer..
track22
2sterren
Um Bremm Herum - An der Mosel (D)
Bremm an der Mosel
. een korte maar wel leuke tocht vanuit Dohr naar Bremm,dar de Moezel over naar Neef en bij Senheim weer de Moezel over bergopwaarts naar Brauheck en terug naar Dohr. Mountainbike route van 32 km meer..
track22
2sterren
Um Cochem Herum -An der Mosel (D)
45 km korte maar krachtige track met relatief veel hoogtemeters
. Deze tour voert deels langs de Moezel en door het touristenstadje Cochem. Deze track bied eenmalige vergezichten over de Moezel en de dorpjes. Niet te vergeten Burg Cochem natuurlijk. meer..
track22
2sterren
Lago Di Levico - Panarotta (I)
Trentino, in het Noorden van Italië in de Dolomieten ligt Lago di Levico en Lago di Caldonazzo. Deze track voert ons om vanuit het Lago Di Levico helemaal naar de top op de Panarotta. een Klim, waar wij 3 uur voor nodig hadden, deze beklimming wordt beloond met een ongekent mooi Landschap
. meer..
track22
2sterren
Lago Di Levico - Lavarone / Belvedere (I)
Trentino, in het Noorden van Italië in de Dolomieten ligt Lago di Levico en Lago di Caldonazzo. Deze track voert ons om vanuit het Lago Di Levico
naar het strategisch gelegen bergdorp Lavarone en het uit de eerste wereld stammende fort belvedere. meer..
track22
2sterren
Rondom Lago Di Levico / Caldonazzo (I)
Trentino, in het Noorden van Italië in de Dolomieten ligt Lago di Levico en Lago di Caldonazzo. Deze track voert ons om vanuit de camping bij Lago Di Levico om het meer heen via Tanna en Pergine Valsugera naar en om het Lago Di Caldonazzo
. Moie ontspannende route met typisch Italiaanse trekjes. meer..
track21
2sterren
Vaals-Hoog venn gebied Duitsland/België
Technisch en conditioneel uitdagende track van 70 km lengte van Vaals over het drielandenpunt naar het Hoog venn gebied. Overweldigend natuurgebied met moeras, heide en bos. Veel bezienswaardigheden. Totale klim tijdens deze track is 1100 m. MTB-techniek vereist en afhankelijk van conditie is deze track binnen 6 uur te rijden..
..meer..
track20
2sterren
3 Landenpunt
Leuk rondje om het 3 landenpunt met diverse moeilijkheids graden. Korte route van 20 km ideaal voor even tussendoor of voor beginners. Deze track bied veel uitbreidings mogelijkheden en kan gecombineerd worden met diverse andere tracks.
..meer..
track19
2sterren
3 Landenroute
Vanuit Vaals een geweldige track naar België en Duitsland en via het drielandenpunt weer terug naar Vaals. 47 km plezier en bezienswaardigheden van de bovenste plank. Deze track zit vol verassingen en afwisselingen. Van single trails tot houten borders
..meer..
track18
2sterren
Zuid-Limburgs heuvelland bovenste Schweibergerbos / Teuvenerbos
Vanaf Vaals uitdagende track via Holset, Vijlenerbos - Epen- Schweibergerbos, smokkelpad naar Teuven en terug via het bos naar Homburg, Gemmenich en na 32,5 Km arriveren in Vaals.
..meer..
track17
2sterren
Panorama route Zuid-Limburgs heuvelland
Via Vaals voert ons deze track 41 km langs en door het Orsbach, Nijswiller, Baneheide, Simpelveld, Trintelen, Eys, Whalwiller en terug naar Vaals
. Kenmerken van deze route zijn de vele afwisselende panorama's ..meer..
track16
2sterren
Vaals-Vijlenerbos-Schweibergerbos
Startpunt ligt in centrum van Vaals. Via Holset voert ons deze track 30 km langs en door het Vijlenerbos, Mechelen, Schweibergerbos, Epen, Camerig en weer via het Vijlenerbos terug naar Vaals
.meer..
track15
2sterren
Landgraaf - Tevenerheide- Gangelt
Vanuit centrum van Landgraaf een fantastisch varierende route van 34 km door heidegebieden, bossen en vennetjes. Moerasgebieden, natuurreservaten en loslopende Galloway runderen liggen binnen deze route. ook wel eens De poort van het Roode Beek gebied genoemd.
.meer..
track14
2sterren
Vaals - Blausteinsee (Eschweiler.)
Vanuit centrum van Vaals naar de Blausteinsee bij Eschweiler. Hoofdzakelijk B-wegen typeren deze 26 km lange tour door de Duitse velden met mooie vergezichten over o.a. de stad Aken. De route voert langs en door karakteristieke plaatsjes die langzaam door de steden worden ingehaald.
.meer..
track13
2sterren
Bosroute Vaals - Rurberg.
Vanuit centrum van Vaals via het drielandenpunt, Bildchen, Aachener Wald en het Duitse en Belgisch Raeren naar Rurberg langs stuwmeertjes. De track voert aleen door bosgebieden.
.meer..
track12
2sterren
Klim en afdaling van de Mottarone aan het Lago-Maggiore in Italië.
Deze bijzondere track voert ons vanaf de camping in Fondotoce naar Stresa alwaar men aan een stijle klim van bijna 1100 meter kan beginnen. Alternatief is de kabelbaan maar de echte MTB-ers onder ons zullen de tocht geheel per MTB afleggen... toch?.
.meer..
track11
2sterren
Monterosso bij Verbania aan het Lago Maggiore in Italië
Korte maar pittige track met een bijzondere single track over keien boven op de Monterossa. Vanuit Verbania voert ons een stijle en zeer bochtige smalle verharde weg ons naar de top van de monterosso. Het dorpje Cavadone zal altijd een onuitwisbare herrinnering blijven..
.meer..
track10
2sterren
Aachenerwald-Hauset via 3 landenpunt (2x) naar Gemmenich en Holset (D / NL )
De ultieme mountainbikeroute voor mountainbikers die van single trail houden. Spectaculaire tracks door het langgestrekte Aachenerwald langs de landsgrens met België. De track gaat helemaal naar het Belgische Hauset om vervolgens terug naar het Nederlandse Holset te keren..
.meer..
track1
2sterren
Euregionale heideroute Langraaf - Tevenerheide (NL / D)
Deze route is een ontspannen heide tour langs heidemeertjes en bosrijk gebied afgewisseld met spannende single trails door drassige giebieden op het Duitse heide gebied van Teveren. Hoogtepunten van deze tour is het uitzicht op vliegveld Teveren (AWACS) en de groeve "De Groot " bij de Brunssummer heide. De Route voert een stukje langs en over het golfterrein van Brunssum..
.meer..
track2
5sterren
Zeven Dalen Tour Cochem en Zell aan de Moezel (D)
7 Dalen route is een fantastische tour met eenmalige vergezichten, single trails, bos gebieden en beekjes. Voor diegene die in de buurt van Cochem komen, zeker een aanrader...meer..
track3
3sterren
Grensoverschrijdende Vaalser insider single track tour (NL / B / D)
De Vaalser insider track is een grensoverschrijdende tour met mooie vergezichten, single trails die enkel insiders kunnen en weten te vinden. Deze tour vergt veel techniek en is een uitdaging voor elke MTB-er... meer..
track4
3sterren
Parkstad grenzen tour (NL)
Deze route wordt ook wel de Geleenbeek route door ons genoemd daar de route deels door en langs de Geleenbeek voert. De start vindt plaats in Landgraaf in de dorpskern Nieuwenhagen. Via het moltbos gaat de route verder langs de Gemeentegrenzen van Parkstad.. meer..
Zell
4sterren
Druivenrank route Zell an der Mosel (D)
De druivenrank route wordt gekenmerkt door de druivenplantages in en om Zell. De start bevindt zich in het centrum van Zell waar al direct het bergopwaarts gaat tussen de druiven plantages naar de top..meer..
Gileppe
4sterren
De twee stuwmeren route Eupen (B)
De dag dat we deze route hebben gereden heerste barre weersomsandigheden. desalniettemin is deze track meer dan de moeite waard om atgelegd te worden. Met name de variatie, de ongerepte natuur, de schoonheid van de Belgische Ardennen doet menig Mountainbiker hartje sneller slaan..meer..
Waubach
4sterren
Rimburg en Wormdal route(NL-D-NL)
Erg afwisselende Route door o.a. het pitoreske dorpje Rimburg (Landgraaf) alwaar de landsgrens wordt gepasseerd. Deze track voert ons gedeeltelijk over duits grondgebied langs het riviertje "De Worm" tot Haanrade Kerkrade waar terug gegaan wordt naar Nederlandsgrondgebied..meer..
Spaubeek
2sterren
Vaesrade - Schinnen - Puth Geleenbeek Route (NL)
Zeer afwisselende route van 24 km door o.a. het dorpje Puth , deels langs de gemeentegrens van Schinnen en de Geleenbeek..meer..
Vijllenerroute
4sterren
Alternatieve Vijlenerbos route (NL)
Geweldige bosrijke route langs de bosgrenzen van Vijlenerbos. Startend vanuit Vaals gaat de route langs de bosrand van het Vaalserbos naar Gemmenicherbos / Vijlenerbos en via Epen terug naar Vijlenerbos..meer..